Ga naar de inhoud


S A N D E RLantaarnpalen & andere hobby's

Nederland
Omdat ik mij erg interesseer voor straatverlichting, maak ik overal waar ik kom foto's van lantaarnpalen. Meestal is dat in Nederland, maar geregeld ook in het buitenland.
Buitenland
Ik heb dan ook al een hele aardige verzameling foto's van de straat-verlichting in andere landen en werelddelen. Want ook op vakantie gaat de camera mee.
Thuis
Daarnaast verzamel ik thuis ook armaturen. Hier en daar staan in huis zelfs kleinere lantaarnpalen en armaturen in plaats van de gebruikelijke kamerlampen.
Architectuur
Naast mijn interesse in lantaarnpalen heb ik nog andere dingen die mij boeien, waaronder architectuur. Ik ben vooral een liefhebber van het modernisme. Ook hoogbouw boeit mij.
Sander
... en verder
Verder ben ik een liefhebber van literatuur, geschiedenis, het openbaar vervoer fotografie, vogels, wielrennen en natuurlijk voetbal en Feyenoord in het bijzonder.

Over mijzelf

Ik ben zo’n vijftig jaar geleden in Vlaardingen geboren. In 2008 ging ik met mijn vriendin in Rotterdam wonen en daar zijn we in 2010 ook getrouwd. In 2020 verhuisden we naar Doesburg.

Sinds mijn vierde heb ik al interesse in alles wat met lantaarnpalen te maken heeft. Er zijn in Nederland nog een tiental mensen met deze buitensporige interesse.

De meeste lantaarnpaal-liefhebbers komen allemaal uit het buitenland. (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Verenigde Staten en Australië).

Mocht je nieuw zijn en dezelfde interesse hebben, mail mij gerust.

Sander met een deel van zijn armaturen verzameling
lego avatar